.

MYLB 10 Db CCTV Kamerák 2.1 mm x 5,5 mm-es, Női, Férfi DC tápkábel Adapter

MYLB 10 Db CCTV Kamerák 2.1 mm x 5,5 mm-es, Női, Férfi DC tápkábel Adapter

480.60
HUF 456.00 -5 %

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


Hálózati Csatlakozó tulajdonságok egy hálózati csatlakozó végén DC női, mind a férfi egy másik végén terminál CCTV kamera csatlakoztatva.
A csomag tartalmazza az 5. KP Férfi Csatlakozó, 5 DC Női Csatlakozó.
Csatlakozó Típusa : 2.1 x 5,5 mm-es Férfi Dugó, 2.1 x 5,5 mm-es Női Csatlakozó
Anyaga : Műanyag, Elektromos Alkatrészek;Szín : Ezüst Hang, Zöld, Fekete
Méret : Férfi : 3.8 x 1,4 x 1,2 cm-es, 1.5"" x 0,6"" x 0.5""(L*W*T),Nőstény : 3.8 x 1,4 x 1,2 cm-es, 1.5"" x 0,6"" x 0.5""(L*W*T)
Súly : 63g
Csomag Tartalma : 5 x DC Férfi Csatlakozó,5 x DC Női Csatlakozó
Meleg Közlemény
1. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet. Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint az látható a képeken, de nem ugyanazt a teljesítményt különböző szervek, mint a modell. Köszönöm!
2. Kérem, engedje meg, 1-2 cm-es különbözik miatt kézi mérés, köszönöm!
Fizetés
1. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés.
2. Teljes fizetés kell, hogy 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.
3. Győződjön meg róla, hogy elvégezte a részletes információkat, mint kapcsolattartó, cím, irányítószám, telefonszám, amikor kitöltésével a vevő adatait.
Vissza garancia
1. Mind az áru ellenőrzött szállítás előtt, szóval, ha nem elégedett a vásárlás, akkor lehet cserélni az elemeket egy héten vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy 24 órán belül kézhezvételétől számított a vásárlás.
2. A postaköltség díj nem téríthető vissza, vagy a megrendelő felelős minden vádat az adatszolgáltató, illetve reshipping.
3. Minden visszatér elemeket kell az eredeti feltételek, beleértve a négyzetet, majd a kellékek. A férfiak, mind a hibák nem garantált, például törött, karcos, stb.
4. Minden elem, kérjük, küldje el az EMS vagy a helyi poszt, ha nem küldi vissza.
Visszajelzést
1. Vevő korai megerősítést lesz nagyra értékelik, miután megkapta a tételek.
2. Mivel a visszajelzést, nagyon fontos, hogy a vállalkozás fejlesztés, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Csak 1 perc, de ezt az 1 percet a rendkívül fontos jelentőséggel bír számunkra.
3. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt viták, vagy elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést fogunk dolgozni, hogy megoldja a problémákat. kösz a megértést.

Főbb jellemzők