.

Ingyenes szállítás 5sets 4 tűs auto sumitomo műanyag csatlakozó vezeték kábelköteg csatlakozó 6120-0543

Ingyenes szállítás 5sets 4 tűs auto sumitomo műanyag csatlakozó vezeték kábelköteg csatlakozó 6120-0543

HUF 1890.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


Tétel Leírás : 5 X 4, ahogy a férfi csatlakozó ház, majd helyezze 20 X férfi terminálok Felvétele vezeték sevice : Tudunk biztosítani kábelköteg feldolgozási szolgáltatások, kérjük, vásárolja meg a következő linket : Alapértelmezett : Thermostability vezeték 20cm, 0.5mm2, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, ha szeretné, hogy más specifikáció vezetékek. Elem képek :
Kapcsolódó Termékek : 1) elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió TT. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.
2) a Fizetés, 3 napon belül érdekében.
3) Ha nem lehet a pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.
Shippment :
Elem szállítják 5 munkanapon belül ha a teljes kifizetés az állandó. Ha nem a tételek időben, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először, wil ellenőrizze megoldásához hamarosan. Válaszolni fogunk a mail, hogy 24 órán belül általában. néha van egy kis késés miatt a hétvégén vagy ünnepnap. Ha nem a mail után 48 órán belül, kérjük ellenőrizze a spam, vagy lépjen kapcsolatba velünk a más e-mail címet.
Kapcsolat :

Főbb jellemzők

szín:
5sets, 10sets
Modell Száma:
HD044-6.3-11