.

Smonisia 50pcs A Vörös Mi Megjegyzés4 Kis Méretű USB-Csatlakozó Felelős Fedélzeten Töltő Port Flex Kábel

Smonisia 50pcs A Vörös Mi Megjegyzés4 Kis Méretű USB-Csatlakozó Felelős Fedélzeten Töltő Port Flex Kábel

21964.50
HUF 17572.00 -20 %

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


Smonisia 50pcs A Vörös Mi Megjegyzés4 Kis Méretű USB-Csatlakozó Felelős Fedélzeten Töltő Port Flex Kábel
Fizetés
1.Elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió, TT,Paypal.Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.
2.Teljes összeget kell fizetni 15 napon belül, miután a megrendelést.Küldünk ki az árut 5 munkanapon belül, miután megkapta a kifizetések.(Ünnepek, lehet, hogy késik.)
Szállítás
1.Az orosz vásárlók, kérjük, írja meg a teljes nevét.
2.A tétel kerül kiszállításra vevő helyes címet.Nem vagyunk felelősek a csomag elveszett helytelen címet.
3.A szállítás módja küldött a nyomon követési számot, China Post Rendes Kis Csomag csak nyomon követhető, mielőtt elhagyja Kínát.
4.Becsült szállítási idő 15-60 nap,de attól függ, hogy a cím. Ha nincs elég ideje, hogy várjon, kérem, ne vásároljon. Amikor az idő a kézhezvételtől számított lesz a vége, de nem kapja meg az árut,kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat, mi lesz az ön számára kiterjeszti az idő a kézhezvételtől számított(Szigorú vámvizsgálat országok, a szükséges idő hosszabb lesz. Például Brazília 90 nap)
5.Ha nem kapta meg a küldeményt 45 napon belül a fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi a pálya, hogy a szállítmányt, majd a válasz, hogy amilyen hamar csak lehet .A mi célunk az elégedett vendég! Kérem, ne nyisson vitát belül 60days,Köszönöm a kedves.
6.Nem vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó.Mivel a termékek leírása a kereskedelmi, a vámellenőrzés,általában szeretném leszögezni, 2 Egység.Ha itt bármilyen különleges szüksége van a leírás,kérem hagyja el jegyzetek parancsot.Nem vállát, minden kötelezettség alól a vámhatóság az importáló országban.
Amikor a rend,ez azt jelenti, hogy egyetértesz a fenti utasításokat.Köszönöm.
Vissza/Megtérítése
1.Miután árukat,bármilyen kérdése van, nyugodtan forduljon hozzánk.Te is kínálnak a képek vagy videók támogatása a probléma.
Visszajelzést
Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos, kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát.

Főbb jellemzők

Márka Név:
smonisia
Modell Száma:
micro usb repair parts