.

Kézzel festett Paletta kés festmény korzika naplemente olaj, vászon modern művészet Táj a szoba decor

Kézzel festett Paletta kés festmény korzika naplemente olaj, vászon modern művészet Táj a szoba decor

28350.00
HUF 24381.00 -14 %

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


100% - Ban Kézzel Festett + 100% - Os Elégedettségi + Magas Minőségű + Pénz Quranteed
RÓLUNK :
Tengeri Kert Galéria található, Xiamen city, Kína.Mi szakosodott creativing kézzel festett festmények 2008 óta. Összeállítottunk több száz kiváló művészek,akik már több mint 10 éves festmény tapasztalatok, facous az absztrakt festmény,portré festmények,állat, festmények,Tájkép festmények,csendélet, virág stb.A reprodution festmények, Van Gogh,Monet,Salvador dali,Renior Da Vinci,Picasso nagyon meleg van itt.Úgy gondoljuk, van egy hatalmas kiválasztása itt.Mi mindig nagy erőfeszítéseket, hogy a kínálat, hogy egy szórakoztató, érdekes online bevásárlási szolgáltatást.
Olaj Festmények Descripitions : 100% handpainted, vászon, egy ujjlenyomat, nem egy poszter. Minden Reprodukciók Kiváló minőségű. Vászon Csak, anélkül, hogy feszített vagy keretezve. Lépjen velünk kapcsolatba, extra költség ha azt szeretné, hogy a keret vagy a szakaszon. 100% Pénz-visszafizetési garancia. Könnyű Visszatér Politika. Nagykereskedelmi ár, nagy rend, nagy kedvezménnyel. A waterprint vagy az előadó nevét, a kép nem lesz mutatta be az elkészült festmény. Kérjük, jelölje meg a megrendelés, ha azt akarom, hogy írja alá a művész nevét, Nemzetközi méretek standard : 20 "x 24" ( 50x60 cm ), 24" x 36" ( 60x90 cm), 30" x 40" ( 75x100 cm ), 36" x 48 "(90x120 cm ) , 40" x 60" ( 100x150 cm ), 48 "x 72" ( 120 x 180 cm ) , Mind egyedi méretben áll rendelkezésre .
Egyedi Festmények ( Fotó Vászon, Kép Vászon ) : 1. Akkor csak meg kell, hogy küldje el nekünk a kép vagy fénykép, amely azt szeretné, hogy festett, de ne a méret, amit akartam. 2. Mi elküldjük önnek az ár tartalmazza a szállítási költség az ajtót. 3. Rendelés megerősítette.Hagyj minket a pontos szállítási cím, kapcsolattartó telefonszáma. 4.Mi elküldjük önnek a kész festmény, fénykép, e-mailben megerősítést, mielőtt a küldeményt. A változás lehet tenni, ha nem elégedett az egyes részein a festmény. 5. A hajó a csomagot, közlöm, hogy a követés nem. 6. Amikor a festmény,ha bármilyen probléma van,tudassa velünk,szabadon, mi lesz a válasz, hogy a 12 óra.
A Mintákat Az Elkészült Festmények :
Hogyan Kell FESTENI?
1. lépés - Vázlatkészítés a Festmény
Jó beginnning már fél siker . Tehát az első lépés nagyon fontos. Egy festmény reprodukció, az első lépés az, hogy a rajzot az indíték, a festmény, a vásznon. Ez biztosítja, hogy a pontos összetételét a festmény a hely, ahol a kezdetektől, a főbb számok, alakzatok helyezett a vásznon. A vonalvezetés általában egy ceruzát vagy egy kis szén, attól függően, hogy a művész.
2. lépés - a Kérelmező a Szürke Szín
Ha a vázlat elkészült, a művész elkezdi alkalmazni a szürke a színe. Ezt a nagyobb kefék annak érdekében, hogy az alapvető formák, színek a hely, beleértve a háttérben. Kész puha élek, ez egy nagyon alapvető markup a festmény. Ezen a ponton lehet, hogy nem is ismeri fel.
3. lépés - az Épület a Formákat
Egyszer a szürke szín a hely, elkezdjük építeni a formája a tárgyat a képen. Ezen a ponton, a fény, a sötét színek foglalkoztatott, valamint a színes kapcsolatok létrehozása érdekében több a mélység, a festészet. Minden szakaszban itt, a festék kell, hogy megszáradjon, mielőtt további részletek egészül ki.
4. lépés - Továbbá a textúra
Ezen a ponton, az igazi különlegessége, hogy minden festmény, minden művész jön játékba. Kezdjük hozzátéve, a konkrét hatás formája a konkrét festmény szaporítható, függetlenül attól, hogy azt jelenti, hogy a színezés, valamint a stroke Renoir, vagy a láthatatlan stroke, az Rembrandt. Hozzáadjuk a különleges textúrája, karakter, stílus, a különleges festő, festés, valamint további részletek a képen. Ez az a hely, ahol a művész egyedi tudás, a pontos stílusok a művészek ők portré igazán jön, hogy ragyog, hol az alapítvány egy igazán egyedi reprodukció készült.
5. Lépés - További Részletek
Egyszer az egyedi stílusú indíték, a festmény, a hely, mi jár hozzá a végső simításokat. Ez magában foglalja összpontosítva részletek, mint az árnyék meg a fény, a szín intenzitását, mind a háttérben annak érdekében, hogy a megjelenés, a festés teljesen összhangban az eredeti munka.
6. lépés - Befejezés, illetve Minőség-Ellenőrzés
Egyszer a festmény elkészült a művész, a munka még mindig nincs kész. A festmény már bemutatta, hogy a legtöbb vezető festők, akik tanulni, majd ajánlatot a véleménye. A végső beállításokat, ha szükséges, készülnek ebben az időben. Egyszer minden, a megállapodás, a kép, a festmény küldött, az ügyfél, a végső jóváhagyást. Ha bármilyen kért korrekciók, akkor lesz is. Egyszer a festmény által elfogadott, hogy egy végső ellenőrzést a festmény majd a csomag a szállítási határidő.
7. Lépés - Csomag
A szállítási, minden festmény egy vékony film tekerve a festmény cső. Ez biztosítja, hogy a festmény élvezi a maximális védelem alatt szállított.
A feldolgozási idő a sorrendben :
Mert a reprodukciók a kézzel festett, általában ez körülbelül 10-15 nappal, hogy befejezze után fizet. Fogjuk használni a gyors, biztonságos szállítás, a szállítási idő 5-10 nap. Teljes lesz a sorrendben a 15 - 25 nap után fizet.Igyekszünk a legjobb, hogy a hajó a parancsot, amint lehetséges.
Könnyű Visszatérési Politika :
Ha nem elégedett a minőségi követő 10 napon belül beérkezett, tudjuk elfogadni vissza a teljes vételárat küldi vissza, miután megvan a visszatérés

Főbb jellemzők

Méret (Inch):
24 X 24, 30 X 30, 36 X 36, 40 X 40, 48 X 48, 60 X 60
Márka Név:
Zemalu
Típus:
Olaj Festmény
Tantárgyak:
Táj
A keret mód:
Keret nélküli
Anyag:
Ágynemű
Stílus:
Modern
Keret:
No
Közepes:
Olaj
Támogatási Alap:
Vászon
Formában:
Egyetlen
Technics:
Kézzel Festett
Forma:
téglalap
eredeti:
No
támogatás:
87
Iid:
12668
M:
M2