.

Az új Dongyang a fafaragás fafaragás stílusú templom konzol corbel fegyvert vágja le a bejárat át dekoráció

Az új Dongyang a fafaragás fafaragás stílusú templom konzol corbel fegyvert vágja le a bejárat át dekoráció

HUF 24300.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


Pénzt keresni, a szív a káposzta...
A bolt nyitotta meg kapuit Májusban a gyűjtemény ajándékokat!
Szakosodott a termelés az antik bútor, antik ajtók, ablakok;
Hogy vállalja a templom; teaház; hotel; hotel;
Lakberendezési; üdv térkép minta egyéni.
Úgy gondolom, hogy mind a házavató ajándékok,
Vagy otthon a ruhát, mindig vedd, hogy
Alkalmas a pénzt, ó!
Ez a baba egy egységes ár (oldal áruszállító utal, csak Jiangsu tartományi különbség)
Baba képek :
Funkció : a tornácra, úgy ül, szoba, folyosó, menedék, díszítő funkciót, alkalmas családok, étterem, szálloda, hotel dekoráció
Részlet rajz
Ez néhány nappal ezelőtt egy stúdióban egyéni színek a követelmények a vásárlók, ha a szülők a szeretet, a másik a színek, azt is elvitte a képet ó, bébi 4 festéket.
[leírás] : Főoldal étterem dekoráció, medál, kézművesség, stb.
[minőségi szint] : minősített
[fa kézműves] : kétoldalas gravírozás
Új-Zéland fenyő színe sárga, egyenes szerkezetű, könnyen száradó, kis deformáció, mechanikai intenzitás, jó feldolgozási teljesítmény alkalmas, hogy bútorok, fa termékek. Új-Zéland fenyő szár, fa termelés, kevesebb mellékhatással, tömör, világos színű, nagyon alkalmas a különböző dekoratív fa bútor gyártás, illetve a kérelmet.
A hagyományos Dongyang fafaragás tartozik díszítő faragás, lapos dombormű, vékony megkönnyebbülés, sekély megkönnyebbülés, mély megkönnyebbülés, nagy megkönnyebbülés, többrétegű üreges kettős faragás, vésés, faragás, vésés, Montreal látta, hogy üres a szín, fa berakásos faragás, megkönnyebbülés, valamint más típusú naplók, a szint, gazdag alapvető jellemzőit anélkül, hogy elveszítené a repülő dekoráció. Melyik szín a fény, nincs sötét festék, tovább naplók természetes állagú, színű, elegáns stílus, az úgynevezett "fehér fa".
Emlékeztető :
1 minden áruk kis tárgyak express, nagy ellenőrzött tételeket. Az áru megérkezéséről a vevő város, a logisztikai vállalat által bejelentett, telefon, aztán elmentem, vegye fel. Szállítás. Kérjük, olvassa el a speciális logisztikai költségek. "Ajánlat" az Eladó viseli az áruszállító, annak érdekében, hogy megkönnyítse a pro Alipay művelet. Sőt, teherszállítás által fizetendő, a vevő, ó!
2 a bolt áruk értékét, valamint a magas költségek a fát, a fa, meg kell fizetnie 50% - a készpénz letétbe, 50% - os mérleg a fizetési Alipay, könnyű, hogy az értékelés a tranzakció. Ha a helyszínen, minden használat Alipay ügy. Mi alapján hosszú távú, abszolút hitelesség nem lesz a pénz, hogy nem szállít a jelenség!
3 után a vevő kap az áruk kell szembe ellenőrzés, ellenőrzés a vevő kötelezettségek, jogok, mint például súlyos kár, hogy a logisztikai cég, hogy aláírja, majd lépjen kapcsolatba velünk.
4 a tulajdonos úgy véli, egy fillért sem az áruk, mind a szállított áruk szigorúan, mert színű, a másik szubjektív okok miatt, nem mint egy ok, hogy visszatérjen, más nem számít, mi aktívan beszélnünk.
5 üzlet összes árut hozott kedves, mivel a különböző megjelenítési lehet, hogy van egy kis eltérés.
Ez az üzlet eladja 6 gyártók, mint a gyártók szállítmányok, egyes termékeknél előfordulhat, hogy a raktáron hiány helyzetet, ezért kérjük, a vásárlók előtt consulting-e raktáron, is nagykereskedelem, nagykereskedelmi ár alku tárgya.
7 mert a különleges jellege, az ipar, nem teljesen rögzített előírások a minőségi áruk, valamint fa termékek különleges, mert a természetes anyag, a fa, a fa csomós fa szín különbség normális. Kérlek, értsd meg az ügyfelek, de garantáljuk a minőségi áru, áruk a polcokon, hogy abszolút minősített küldemény, nem csalás.
8 eredményeként minden egyes személy mérési más, ott lehet eltérés körülbelül 1-2 CM, a részleteket lehet tanácsadó ügyfélszolgálat.
1 15 : 00 a nap, mielőtt a következő nap 15 : 00 óra után kiadott Chanyu, megbízások, illetve fizetési megbízások kerül sor, a következő napon, kérlek, értsd meg. Ha nincs készleten, ügyfélszolgálat felveszi önnel a kapcsolatot az időben.
2 köszönhető, hogy a vevő barátok elszórtan, a baba oldal Express ár csak Shanghai Shanghai Árak, más régiókban kell a különbséget.
Hol kell írni az eladó viseli az árufuvarozási csak a kényelem a tranzakció, a tényleges szállítási logisztika, áru fizetni, a vevő által medve!
QQ : 657409343
Mobiltelefon : 18258998432
Tisztelettel az ön szolgálatában, azt szeretném, ha boldog életet!

Főbb jellemzők

Méret:
55cm25cm, 45cm25cm
modellezési:
Egyéb
Színes Besorolás:
25*55*4.5 CM 25*45*4.5 CM