.

Csak Most, 1/4 Férfi-3/8 Férfi Menetes Csavar Adapter Fényképezőgép/Váll Ri/Állvány/Aljzat Stúdió/Világító Berendezések/GoPro Hero

Csak Most, 1/4 Férfi-3/8 Férfi Menetes Csavar Adapter Fényképezőgép/Váll Ri/Állvány/Aljzat Stúdió/Világító

2886.30
HUF 1876.00 -35 %

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


Csak Most, 1/4" Férfi-3/8" Férfi Menetes Csavar Adapter Fényképezőgép/Váll Rig/Állvány/Aljzat Stúdió/Világító Berendezések/Go Pro Hero
Termék Leírás
Az adapter csavar célja, hogy egyik vége a mérési 3/ 8 hüvelyk, a másik végét pedig 1/ 4 hüvelyk.
A maximális hossza 20 mm, a maximális szélesség 16 mm, alkalmas mindenféle felszerelés 1/ 4 hüvelyk 3/ 8 hüvelyk csavar lyuk.
Széles körben használja a fényképezőgép tartozékok, például Állvány, Egylábú, Ballhead, könnyű állvány, videó fény.
Készült fém-ezüstös bevonatú felület.
Méret : 16 mm x 20 mm(átmérő x magasság)
Szín : Ezüst
A Csomag Tartalma
1/4" Férfi-3/8" Férfi Csavar Adapter
Fényképeit
Nemzetközi Szállítás
Mi általában folyamat során a megrendelés belül 24-72 óra , de nem tudjuk garantálni, szállítási idő az oka, hogy különböző egyéni törvények, valamint a nemzetközi mail forgalom. Kérem, engedje meg, majdnem 4 hét szállítási napon a nemzetközi mail parancsot. Ha kell, a gyors szállítás , kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz segítségért . Elnézést kérünk a kellemetlenségért, amit ez.
Mi a hajó, hogy Alixpress címét CSAK. Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím Alixpress illeszkedik a szállítási címet, mielőtt fizetni.
Miért válassza a vatera piacterén Normál Szállítás?
Garancia&Vissza
1.Biztosítunk, 1 ÉV Garancia. Vásároljon bizalommal!
2.Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott.
3.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név , aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok.
4.Ha az elem található, nem a hibás, a tétel visszaküldi a vevőnek, a vevő költségére.Vevő felelős Minden Vissza Postaköltséget, illetve a Szállítási költségeket. Vevő felelős a kiegészítő szállítási költségek elemeket, hogy visszatért megtagadta, és/vagy kézbesíthetetlen. Nem vállalunk semmilyen visszatér engedély nélkül számát, a dobozon vagy a címkén, hogy visszatért. Kedves Megjegyzés
1.A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége.
2.Ezek a vádak rendszerint által gyűjtött a szállító tehervonat (szállítási) vállalat, vagy ha felveszi a tárgyat fel , ne tévesszük össze őket a további szállítási díjak
3.Ne hagyja Negatív visszacsatolás nélkül, hogy segítséget kérjen. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is, ha bármilyen problémája.Arra törekszünk, hogy a válasz az összes üzenetet, a lehető leggyorsabban.

Főbb jellemzők

szín:
100-as, 50pcs, 20db, 10db
Csomag:
Igen
Márka Név:
csak.most
Modell Száma:
XRS-LS-63