.

Seymour Duncan SH-8 Megszálló Humbucker Gitár Pickup - Nyak/Híd Készült az USA-ban a Kiskereskedelmi Csomagolás*

Seymour Duncan SH-8 Megszálló Humbucker Gitár Pickup - Nyak/Híd Készült az USA-ban a Kiskereskedelmi Csomagolás*

HUF 29697.30

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Seymour Duncan Pickup - a hang!
Beépített hang olyan gonosz, mint amilyennek látszik, a Megszálló SH-8 az ideális csajozós bármilyen agresszív zene. Képes előállítani néhány legnehezebb hangok passzív pickup lehet idézni, a Megszálló SH-8 egyesíti a három kerámia mágnes, át-seb tekercsek, 12-oxid kap csavarokat, hogy hozzon létre egy rendkívül erős pickup. A széles mágneses mező megkönnyíti a szivattyú egy csomó jel keresztül az erősítő, nagyon nyomja a nyereség. Hajt a hang, hogy a metal mayhem szélsőségek a Támadó SH-8!
Seymour Duncan Támadó SH-8 dióhéjban : a Hang Teljes beállítás
Hang
A Támadó SH-8 egy ultra-nagy teljesítményű humbucker épült agresszív játékstílus. Ez ajánlott a punk, garázs, thrash, fém, vagy más nehéz rock stílus. A Támadó SH-8 tervezték, hogy a legnehezebb hangok passzív pickup lehet előállítani. A kombináció a három kerámia mágnes, át-seb tekercsek, illetve tizenkét fekete-oxid kap csavarokat, hogy a Támadó egy felvillanyozó erő, energia. A széles mágneses mező szivattyúk energiát az erősítő egy abszolút nehéz hang. Az SH-8 négy-kalauz kapcsolat kábel elősegítése komplex pickup kapcsoló konfiguráció.
Teljes beállítás
A Támadó SH-6 érhető el mind a fej-híd pozíciók, valamint a leggyakrabban használt a híd álláspontja. A Támadó nyak pickup számottevően csökkent a kimenet tonális sokoldalúság.
Seymour Duncan Támadó SH-8 Tulajdonságok : Nagy teljesítményű Humbucker Három kerámia mágnes Felett-seb tekercsek 12 fekete-oxid csavarok Széles mágneses mező, működik minden 6-húros gitár, függetlenül attól, hogy a húr távolság 4-kalauz szex Nagy, agresszív zene
A hang kezdődik, Seymour Duncan pickupok!
Miért Válassza Seymour Duncan?
Egészen egyszerűen úgy csapódik le, hogy a hang. Seymour Duncan költött a többség élete finomítás a művészet létrehozásának pickupok. Seymour Duncan elkötelezett, hogy a legjobb hang lehetséges a pickupok, a modern fém szörnyek, hogy hűséges reprodukciók a drágaköveket, az '50-es, '60-as években. Tudjuk, hang fontos neked, ezért úgy dönt, hogy folytatni Seymour Duncan pickupok. A hatalmas mennyiségű pickupok elérhető Seymour Duncan, biztosan megtalálod a hangot, amit keres. Technikai Specifikációk Típus Humbucker Aktív/Passzív Passzív Mágnes Anyaga Kerámia Számú Vezetők 4 Számú Szálat 6 Helyzetben, Híd, Amely Fedetlen

Főbb jellemzők

szín:
Fekete Nyakát, Fehér Nyakát, Zebra Nyak, Fekete-Híd, Fehér-Híd, Zebra Híd
Típus:
pickup
Modell Száma:
SH-8