.

JFLO S25x25 nagysebességű néma Nyitott mindkét oldalon típusú mérnöki nylon towline tartály lánc kábel védelmi lánc Ingyenes szállítás

JFLO S25x25 nagysebességű néma Nyitott mindkét oldalon típusú mérnöki nylon towline tartály lánc kábel védelmi

8337.60
HUF 7503.00 -10 %

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


JFLO S25x25 nagysebességű néma Nyitott mindkét oldalon típusú mérnöki nylon towline kábel védelmi lánc húzza lánc tartály lánc Ingyenes szállítás
Felhasználása, illetve Jellemzők : 1) Alkalmas egy alternáló mozgást az alkalomból, lehet beépített kábel, cső, cső,csövek, stb. játszani vontatási védelmet. 2) Mindegyik szakasz towline lehet nyílt, egyszerű telepítés, karbantartás. Gyakorlat alacsony zajszint, kopásálló, nagy sebességű mozgást. 3) A towline már széles körben használt CNC szerszámgépek, elektronikus berendezések, kő gép, üveg gép, ajtók, ablakok gép, fröccsöntő gépek, robotok, túlsúlyos transzfer berendezés, automatizált raktár. Műanyag towline szerkezet : 1) A towline alakja, mint egy tank lánc, amely nagy számú egység közötti kapcsolatokat a forgó szabadon link. 2) ugyanazon sorozat towline magas, kívül a magas, ugyanazon a pályán, towline széles, hajlítási sugár R lehet, hogy van más választás. 3) Egység lánc körül a lánc lemez, majd a felső, mind az alsó borító összetételét, towline tudja nyitni minden rész, könnyű-szerelés, szétszerelés nélkül, menetvágás, hogy a kábel, cső, cső, cső, stb. a towline a fedél kinyitása után. 4) Is rendelkezésre áll, elválasztó, a lánc, elválasztott teret, mint szükséges. TIPP : a Különböző hajlítási sugara húzza a láncot, a specifikáció más is, akkor a megrendelés idején, kérjük, vegye figyelembe, meg kell, hogy húzza lánc hajlítási sugara az előírásoknak. Anélkül, hogy descr eladók emlékeztetni 12 órája válasz nélkül, szállítás történik szerint az alapértelmezett előírásoknak. az alapértelmezett hajlítási sugár R55. Towline válogatás a legfontosabb paraméterek : Belül magas : Válassza ki a beépített kábel, cső, cső, cső, stb. Az egyik durva, a referencia magasság,plusz legalább 10% - a, a magasság, a tér belül a towline, mint magas. Ha a átfedik egymást átfedő a tényleges magasságot, mint a referencia-magasság. Széles : Válassza a vastagabb valami kábelt, cső, cső, vízvezetékek, a külső átmérő, valamint a towline széles referencia, maradj legalább 10% - a, a szélessége a tér. Hajlítási sugarát R : válassza ki a beépített kábel, cső, cső, cső, stb. A maximális hajlítási sugár, mint a referencia értéket, majd balra több, mint 10% - a tér. Használja towline hossz = R + 0.5 R + stroke / 2 hajlítás Után towline teljes magasság = 2 R + külső magas Towline hely elvek : Kell hagyni 15% - a, a fennmaradó hely a beépített kábel, cső, stb. szabadon mozoghatnak a radiális irányban a towline nem okoz feszültséget. Nagyobb átmérőjű különbség a drót meg kell határozni külön-külön, a súlyelosztás, ha szükséges, elválasztva az elválasztó lap. A nagy sebességű vagy magas frekvenciájú művelet, hogy próbálja meg, hogy a kábelek egymástól, egy szinten, nem teszik, hogy kölcsönösen egymásra több időt a kábel, cső, cső, stb. ajánlott elválasztó.
Elfogadjuk, hogy a fizetési módot, feltéve, amelyet a vatera piacterén Letéti.
Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor Letéti.
1). VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO) 2). Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés. 3). Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet. 4). A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű. 5). SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt. 6). Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. A mi célunk az elégedett vendég! 7).Általában a hajó a vevő elem AJÁNDÉK az alacsonyabb érték, annak elkerülése érdekében, hogy a vevő az adó. Azonban az adó által meghatározott vevő vám-nem mi, a különböző országok különböző adókulcs, így ha bármilyen adót, akkor a vevőnek kell érteni. 8).Mivel a vevő oka, beleértve -nem írja alá a csomag - vagy -megtagadta az adó vagy a vevő ország post-ok, a vevőnek kell érteni minden, a elveszíteni. Mi felelősek azért, hogy az áru elhagyta Kínát, simán. Amint az áru elhagyja Kínát, akkor a vevő felelős minden felelősséget.
7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett. Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 5 nap, úgy vélik, használt, MI pedig NEM KÉRDÉS, HOGY A VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE. NINCS KIVÉTEL! Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél.
Összes visszaküldött elemeket KELL az eredeti csomagolást meg KELL NYÚJTANI nekünk a szállítás nyomon követési számot, konkrét oka a vissza, majd a po-szám.
Mi visszatérítjük A TELJES NYERTES AJÁNLAT ÖSSZEGE kézhezvételét követően az elem eredeti állapotát, valamint a csomagolás minden alkatrészek, kiegészítők szerepelnek, MIUTÁN MIND a Vevő, illetve az Eladó megszünteti a tranzakció a vatera piacterén. VAGY lehet, hogy te.egy csere.Mi terheli a szállítási költség, ha a termék(ek) a (vagy) nem, mint a hirdetésben.
Biztosítunk, 6-12 hónap garancia. Amennyiben a termék hibás, kérjük, értesítsen minket 3 napon belül a szállítás. Minden tételeket vissza kell állítani az eredeti állapotot, annak érdekében, hogy a visszatérítésre jogosult vagy árucsere. Visszaadott elemek után 15 nappal a szállítás csak akkor támogathatók, javítás. A vevő felelős a szállítási költség. Ha vásárol, azt jelenti, hogy a vevő adott hallgatólagos beleegyezését, hogy a politika. Ha további részletekért, kérjük, forduljon hozzánk, mi fog veled dolgozni

Főbb jellemzők

Típus:
Ipari Számítógép Tartozékok
Márka Név:
ONEBSTR
Modell Száma:
JF-S25X25
Termék Állapota:
Raktáron
Csomag:
No
Belső magas * belső szélessége:
25*25mm
Külső magas * külső szélessége:
35*42mm
Hajlítási Sugár:
R55/R-75/R100
Nyílt mód:
Nyitva mindkét oldalon
Közös lyuk pályán:
B=35 mm
Típus:
Nagysebességű néma
Anyag:
PA66
Pórusméret :
6mm
Alkalmazás:
nyomtatás, robot manipulátor, mint például a magas-speed sport felszerelés
Szurok:
22mm