.

A Blackview BV5000 érintőképernyő 5.0 hüvelykes érintőképernyő Digitalizáló Üveg Csere Mobil Tartozékok Fekete Blackview BV5000

A Blackview BV5000 érintőképernyő 5.0 hüvelykes érintőképernyő Digitalizáló Üveg Csere Mobil Tartozékok Fekete

3645.00
HUF 2589.00 -29 %

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Minden érintőképernyő lesz egymás után többször megvizsgálja tesztelték, mielőtt a szállítás,valamint a pecsétet. Miután megkapta az árut, kérjük, ne távolítsa el a pecsétet, mert csak akkor ismeri fel a pecsétet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az áruk. Ez nem kerül visszafizetésre, ha nincs a pecsétet. Ne telepítse a programot. Teszt a telefon alaplap első. Ha bármilyen probléma a tesztelés során, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Fontos megjegyzés : az nem kínál értékesítés utáni szolgáltatás, ha a probléma megjelent a telepítés után. Képernyő törékeny termék. A nem szakemberek, ajánlott, hogy a telefon egy profi mobiltelefon javítás, center. Mivel a vevő magát leszereli, majd telepíti vezetett, hogy a képernyő kárért, nem felelős érte.
Tipp : Mivel a különböző időben, gyártók,valamint egyéb tényezők, mind a tényleges árut nem lehet garantálni, hogy a képek által feltöltött üzletünkben teljesen egyforma, különösen a szín. Ha az áruk egy kicsit vizuálisan különbözik a bolt képek alá, hogy a tényleges terméket. Persze, az áru a kezét határozottan az, amire szükséged van.
Mert az idő, sok termékeket nem volt ideje, hogy polcokon. Ha szükséges, kérjük, forduljon hozzánk.Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megfeleljen a szükség.

Főbb jellemzők

szín:
Fekete
Típus:
Érintőképernyő
Márka Név:
mobyxun
Modell Száma:
A BLACKVIEW BV5000
Kompatibilis Márka:
Blackview
Képernyő:
≥5
Garancia:
A 180 napot, a telepítés előtt
szállítás:
7 munkanapon belül
ár:
EXW
minőség:
Teszt A Szállítás Előtt
szín:
Fekete
Csomag:
Buborék Doboz