.

Egyéni sport érmek olcsó oem fém érmet forró értékesítési fut design érmet alacsony ár rendelésre készített saját LOGÓ kitüntetés szalaggal

Egyéni sport érmek olcsó oem fém érmet forró értékesítési fut design érmet alacsony ár rendelésre készített

210600.00
HUF 172692.00 -18 %

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


mi lehet egyéni /OEM érmet ,érmék ,dögcédula ,sörnyitó ,jelvények ,pin kód, stb (ha vendég szükséges egyéni /OEM saját LOGÓ ,kérjük, EMBLÉMA, fénykép fájlt vagy minta az ,tudunk előállítani )
1) Méret : különböző méretű, mint egy ügyfelek kérésére
2) Design : OEM minták nagyon szívesen
3) Folyamat : Préselt réz / réz / kemény zománc szín teli ( utánzás kemény zománc szín ),
vagy anélkül epoxi kupolás,Vésett sárgaréz/rozsdamentes stel/Alumínium,
Nyomtatott sárgaréz/rozsdamentes acél/alumínium
4) Bevonat : Lehet arany , nikkel , réz , fekete nikkel, antik befejező
5) Szín : Minden szín avaielable
6) Mellékletet : Különböző típusú szerelvény hátsó
7) Minimális Mennyiség : Anélkül, hogy egy minimális rendelés
8) Csomagolás : Egyéni polybag , vagy testre szabható,
9) Leírás : széles Körben használják, mint a divat kiegészítők alkalmazása ruházati, ruha, ruhák,
egyenruha, nadrág, nadrágok ,sapkák.zsákokat, így tovább!
10) mintavételi idő : 3-5 nap
11) Ömlesztett ólom-idő : 10days
12) Fizetési feltételek : Paypal lehet elfogadható
13)velünk a Kapcsolatot, hogy minél több információt megrendelés előtt.
Mintát annak érdekében is elfogadható, alig várom, hogy vizsgálat tőled!
Szállítás : Minden parancsot kaptam, hogy használja a China Post, EMS, DHL, UPS, illetve egyéb nemzetközi logisztikai cég, szállítási, illetve fizetési 5-7 munkanapon szállítás. Vám, díjak : A legtöbb időt, a vevőnek nem kell fizetni a vámot. Mi fog nyilatkozni, hogy a minta, illetve alacsony érték elkerülni az adó. De néha egyes országokban, a vámos lehet szigorú. Mi nem felelős semmilyen díj, vám, Kérjük, nézd meg a vámpolitikai a saját helyén, mint például Olaszország, Hollandia. Ha kell fizetni, a vám, díjak, ez a kötelessége, hogy a saját hazájában, a vevőnek kell érteni ezt a helyzetet. A minőség : mi soha csepp hajózás, minden részletet a kabátomat szorosan ellenőrizni, valamint szálakat gondosan bocsátotta, hogy győződjön meg arról, hogy a napirendi pont tökéletes állapotban, mielőtt útnak. Vissza : 1.Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. 2.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. 3.Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. 4.Ha az elem található, nem a hibás, a tétel visszaküldi a vevőnek, a vevő? S kiadás. Visszaadott elemek nélkül RMA számot elutasításra kerül, majd vissza a feladónak. Vevő felelős Minden Vissza Postaköltséget, illetve a Szállítási költségeket . Vevő felelős a kiegészítő szállítási költségek elemeket, hogy visszatért megtagadta, és / vagy kézbesíthetetlen. Nem vállalunk semmilyen visszatér engedély nélkül számát, a dobozon vagy a címkén, hogy visszatért.

Főbb jellemzők

A téma:
Sport
Technika:
Festett
Év:
2000-Jelen
Anyag:
Fém
Stílus:
Népművészet
Márka Név:
CSYSCF
Regionális Funkció:
Európa
is_customized:
Yes
Elem:
fém érmek
Bevonat Szín:
Arany