.

TM-600 Multi-funkcionális ADSL2+ Tesztelő / ADSL Tesztelő / ADSL Telepítés, Karbantartás Eszközök

TM-600 Multi-funkcionális ADSL2+ Tesztelő / ADSL Tesztelő / ADSL Telepítés, Karbantartás Eszközök

HUF 40216.50

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


TM-600 Multi-funkcionális ADSL2+ Tesztelő / ADSL Tesztelő / ADSL Telepítés, Karbantartás Eszközök
Leírás :
TM-600 ADSL2+ teszter kifejezetten x DSL vonal teszt (x DSL a következők : ADSL, ADSL2, ADSL2+, READSL, stb.), valamint a karbantartás biztosítja az x DSL teszt, PPPo E tárcsázás teszt, DMM teszt, Modem emuláció, vonal feszültség kijelzése, stb. TDR Hangnemet Tracker funkciót lehet hozzá, hogy ez a készülék, mint lehetőség. Ez egy többfunkciós teszter okos méret, igaz, színes LCD, erős szoftver, valamint a 6600mah újratölthető akkumulátort, stb Jellemzők : Vizsgálati tárgyak : ADSL; ADSL2; ADSL2+; READSL; Gyors Réz vizsgálatok DMM (ACV, DCV, videót, Szigetelési Ellenállás, Kapacitás, Távolság) Támogatja a Modem emuláció, valamint szimuláló be, hogy az Internet ISP Támogatja a login (felhasználónév / jelszó), illetve IP-Ping test (WAN PING Teszt,LAN PING Teszt) Támogatja az összes multi-protokoll, PPPo E Csatlakozik CO keresztül krokodil csipesszel vagy RJ11, Újratölthető Li-ion Akkumulátor Beep and Led riasztás jelzések (Alacsonyabb Teljesítmény, PPP, LAN,x DSL) Adatok memória fuction LCD kijelző, Menü művelet Automatikus kikapcsolás, ha nem minden művelet billentyűzet Kompatibilis az összes ismert DSLAMs Szoftver kezelése Egyszerű, hordozható, valamint pénz-mentett Fő Funkciók : DSL Fizikai réteg teszt Modem Emuláció (Cserélje ki a felhasználó Modem teljesen) PPPo E Tárcsázás (RFC1683,RFC2684,RFC2516) Telefon Funkció DMM Teszt Ping Funkció (WAN & LAN) Adatok feltöltése számítógép -, szoftver-kezelési rendszer Beállítás paraméter : a háttérvilágítás idejét, kapcsolja le automatikusan idő nélkül műveletet, nyomja meg a hangot, Felülvizsgálata PPPo E / PPPo A tárcsa attribútum, felhasználói név valamint a jelszó megadása; gyári érték stb. Ellenőrizze, veszélyes feszültség
Műszaki adatok : ADSL2+ Szabványok
ITU G. 992.1(G. dmt),
ITU G. 992.2(G. lite),
ITU G. 994.1(G. hs),
ANSI T1.413 kérdés #2,
ITU G. 992.5(ADSL2+) Melléklet L Fel, csatorna mértéke 0~1.2 Mbps csatorna mértéke 0~24 Mbps Fel/Le csillapítás 0~63.5 d B Fel/Le noise margin 0~32d B Kimeneti teljesítmény áll Rendelkezésre Hiba teszt CRC, FEC, HEC, NCD, LOS Kijelző DSL csatlakozás mód Elérhető Kijelző csatorna kicsit térkép Elérhető ADSL Szabványok
ITU G. 992.1 (G. dmt)
ITU G. 992.2(G. lite)
ITU G. 994.1(G. hs)
ANSI T1.413 Kérdés # 2 csatorna mértéke 0~1 Mbps Le csatorna mértéke 0~8 Mbps Fel/Le csillapítás 0~63.5 d B Fel/Le noise margin 0~32d B Kimeneti teljesítmény áll Rendelkezésre Hiba teszt CRC, FEC, HEC, NCD, LOS Kijelző DSL csatlakozás mód Elérhető Kijelző csatorna kicsit térkép Elérhető Általános adatok tápfeszültség Belső Újratölthető 6600m AH Li-ion akkumulátor Akkumulátor Időtartama 4 5 óra üzemi hőmérséklet : 0-40°C Dolgozik nedvesség 5%-90% Méretek 170mm x 70mm x 52mm Tömeg :
FIZETÉS
1. Tudunk elfogadni, fizetés Jár, Western Union, valamint a T/T. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés,megadhatja magát. Ha egyéb fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, amikor parancsot.
2. Teljes fizetés követő 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.
3. Győződjön meg róla, hogy elvégezte a részletes információkat, mint kapcsolattartó, cím, irányítószám, telefonszám, amikor kitöltésével a vevő adatait.
SZÁLLÍTÁS
1. Meg fogjuk küldeni az árut 5 munkanapon belül a teljes kifizetés megtörtént.
2. Biztosítani tudjuk a nemzetközi szállítási szolgáltatások a következők :
China Post Air Mail, HK Post Air Mail, EMS, TNT, DHL, UPS, a Fedex. Az alapértelmezett mód a China post levegő mail, majd a HK post air mail.
3. A vevő felelős biztosítása, problémák, károk, amelyek által okozott szállítási szolgáltatás, mint a balesetek, késedelem vagy egyéb kérdések. Különben is, nem vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó, ezek a díjak nem szerepelnek a tétel árát, valamint a szállítási költség.
GARANCIA&GARANCIA
1. Mind az áru ellenőrzött, kipróbált szállítás előtt. ha nem elégedett az árut, ki lehet cserélni az elemeket 7 napon belül kell kapcsolatba lépni velünk után 24 órán belül a számla tételek.
2. A postaköltség díj nem téríthető vissza, vagy a megrendelő felelős minden vádat az adatszolgáltató, illetve reshipping.
3. Minden visszatér elemeket kell az eredeti feltételek, beleértve a négyzetet, majd a kellékek. Ember alkotta hibák nem garantált, például törött, karcos, stb.
4. Minden elem, kérjük, használja az EMS-t vagy a helyi posta, mikor küldjék vissza
VISSZAJELZÉST
1. Vevő korai megerősítést lesz nagyra értékelik, miután megkapta a tételek.
2. Mivel a visszajelzést, nagyon fontos, hogy a vállalkozás fejlesztés, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Csak 1 perc, de ezt az 1 percet a rendkívül fontos jelentőséggel bír számunkra.
3. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Fogunk dolgozni, hogy megoldja a problémákat.Köszönöm a megértését.

Főbb jellemzők

Márka Név:
TRENSBATTER
Modell Száma:
ST332B
Elem:
ADSL2+ / ADSL Teszter
Nyelv:
Angol