.

Ingyenes szállítás, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ 500pcs 6mm 1/8 Pneumatikus Csatlakozó férfi egyenesen one-touch szerelvények BSPT PC6-01

Ingyenes szállítás, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ 500pcs 6mm 1/8 Pneumatikus Csatlakozó férfi egyenesen one-touch szerelvények

29864.70
HUF 27178.00 -9 %

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


HA NINCSENEK SPECIÁLIS KÖVETELMÉNYEK, AZ ALAPÉRTELMEZETT HAJ CHINA POST LEVEGŐ PLÁZÁBAN. HA KELL, HOGY MÁS ÜZLETI FUTÁR, KÉRJÜK LÉPJEN KAPCSOLATBA A BOLTBAN. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, AMELYET A CARRER DE KIZÁRJA A HÉTVÉGÉK, ÜNNEPEK. TRANZIT IDŐ ELTÉRHET, KÜLÖNÖSEN AZ ÜNNEPEK ALATT.HA NEM KAPTA MEG A KÜLDEMÉNYT SZÁMÍTOTT 45 NAPON KÜLDJÜK KI, AKKOR KÉRJÜK LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA. MI A PÁLYA, HOGY A SZÁLLÍTMÁNY VISSZA, AMILYEN HAMAR CSAK LEHET, EGY VÁLASZ. A MI CÉLUNK AZ ELÉGEDETT VENDÉG!
100% - OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT EY ELEM. KÉRJÜK, LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK WITHIH 24 ÓRÁVAL AZUTÁN, HOGY MEGKAPTAM A CSOMAGOT, EGY VISSZATÉRÍTÉS INCLUDINGS P&P FOGJA LEKÉPEZNI AZ ESETBEN, HA A TÉTEL(EK) AZ EREDETI ÁLLAPOT.
ÜGYFÉL-ELÉGEDETTSÉG NAGYON FONTOS SZÁMUNKRA, HA ÖN ELÉGEDETT A TERMÉKEINKKEL, KÉRLEK, NE HAMISÍTÓ HAGY EGY 5 CSILLAGOS VISSZAJELZÉSEKET A DRDER. HA NEM SAISFIED, AKKOR KÉRJÜK LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, MIELŐTT ELHAGYJA A NEGATÍV VISSZAJELZÉS ,MEGÉRTJÜK, HOGY A CONCEMS, VALAMINT OLYAN ÉRZÉSEM, HOGY LEHET , MI MINDENT MEGTESZÜNK, HOGY OLDJA MEG A PROBLÉMÁKAT, PLIASE ADJON ESÉLYT, KÖSZÖNÖM!
KEDVES BARÁTOM,ÁLTALÁBAN CSÖKKENTI AZ ÁRAT A SZÁMLÁN, HOGY AVOED AZ ADÓ, ÁLTALÁBAN AZ USA-BAN EZ NEM OKOZ PROBLÉMÁT, DE NÉHÁNY ORSZÁGBAN, EZ EGY KICSIT NEHÉZ, MINT PÉLDÁUL KANADA, HA VAN EGY ADÓ ÁLTAL FELSZÁMÍTOTT KORMÁNY, AZ ÜGYFÉL FELELŐSSÉGE LENNE AZ ADÓ ,KÖSZÖNÖM!

Főbb jellemzők

Modell Száma:
PC6-01
Típus:
Szerelvények
Csomagolás:
500pcs sok
Dolgozik Közepes:
Levegő ,vákuum
Max.üzemi nyomás:
1.32 Mpa
Normál opereating nyomás:
0~1.0 mpa
Környezeti folyadék tempereature:
0~60°c
Anyag:
Műanyag -, réz -, NBR
Alkalmazható cső:
PU tömlő ,Műanyag cső
Vegyes cső méret:
6mm
szál:
1/8 BSPT
Szál Külső átmérő:
9.73 mm