.

2017 Igazi MACSKA ET3 Adapter III 317-7485 2015A MACSKA teherautó diagnosztikai eszköz CAT III Kommunikációs Adapter III CAT3 nélkül, WIFI

2017 Igazi MACSKA ET3 Adapter III 317-7485 2015A MACSKA teherautó diagnosztikai eszköz CAT III Kommunikációs

HUF 107730.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Cég profil Kábel (Xiamen) Trading Co., Kft. alakult a 2012-es, amely található Xiamen city Kínából. Szakterületünk kínál magas minőségű Linde targonca része targonca mellékletet ügyfeleink számára. A termék (szolgáltatás része) vagy a teljes kategória, elfogadható áron, magas minőség. Nyertünk magas piaci részesedés pedig élvezze a jó hírnevet szerzett magának a fogyasztók körében. Mi lenne, próbálja ki a legjobb megállapítani, hosszú távú, stabil, együttműködő kapcsolatot a viszonteladóval, illetve a végfelhasználók. Az erős műszaki csapata lesz a nagy üzleti partnerek. Szeretettel üdvözöljük a kapcsolatot velünk az üzleti start. Tipp : több ezer alkatrész, amit nem tudunk feltölteni, hogy a bolt egyenként a felülvizsgálat. Ha nem találja a rész van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy Skype-on. Mi lesz rövidesen.
2017 Igazi MACSKA ET3 Adapter ⅲ P/N 317-7485 nélkül, WIFI
USB-Kábel (a készülék Csatlakoztatása a számítógéphez)
J1939/J1708 Kábel (a készülék Csatlakoztatása a teherautó)
MACSKA ET 2015 A szoftver lemez aktív eszköz (Korlátlan, telepítse a több laptop)
Kommunikációs Adapter 3 Leírás :
Kommunikációs Adapter 3 a legújabb generációs Kommunikációs Adapter csoport helyettesíti a Kommunikációs Adapter II. Ez az egyetlen ajánlott kommunikációs eszköz ET 3,az egyetlen adatkapcsolati eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megfelelően kommunikálni egy CA motor kettős datalinks. Ez a funkció szükséges néhány ET (Elektronikai Technikus) funkciók.
Kommunikációs Adapter III Funkció :
1. Wi Caterpillar Kommunikációs Adapter3
2.Lehetővé teszi a kommunikációt a szolgáltatás az eszközök, valamint a motor vezérlők segítségével a különböző adatok, kapcsolatok, mint a J1939/11, Device Net
(későbbi kiadás), CT Data Link, valamint J1708 (ATA) a jármű hálózatok;
3.A Flash program lehetővé teszi, adapter firmware frissítéseket, mint kiegészítő funkciók válnak elérhetővé;
4.Használja J1939/11, nagy sebességű adatkapcsolat (részét ADEM III ellenőrzések), jelentősen csökkenti a flash-szer;
5.Automatikusan kiválasztja J1939/11 amikor villog a motor (csökkenti a flash idő körülbelül 80% - át, 14 perc 3 perc).
Kommunikációs Adapter III Funkció :
1.Az ECM Összefoglaló képernyő listák minden vezérlő modul berendezések
2.Tesztelik majd ad információt, ezek a modulok.
3.Gyors szex, valós idejű kijelzés a rendszer állapotát. A megjelenített értékek, mint például az rpm, boost, nyomás, hőmérséklet, stb. az Egyszerű problémamegoldás.
4.Azonosítja a hibás érzékelők, kábelköteg csatlakozókat, valamint a rendszer paraméterek, melyek a specifikációnak. Lehetővé teszi az ügyfelek
5.Segíteni kereskedő azokat a problémákat, anélkül, hogy a látogató gép.
6.Azonosítja időszakos érzékelők, illetve kábelezési problémák során a Gép működését, illetve nyilvántartja az egyes egyet. Showswhen probléma merült fel, illetve, hogy milyen gyakran történt.
7.Hozzáadott információkat teszi az ügyfél számára, hogy segítse a kereskedő diagnosztizálása, javítása, valamint a problémákat. (Troubeshooting Segítség nem épült be a program, akkor is kell, menj vissza a könyveket, annak érdekében, hogy kövesse egy javítás a leírást, a lépések az egyes hibakód kijelzés belül a program).Angol-metrikus mértékegységek integrált súgó fájlt, hogy könnyű megtanulni, a "Hogyan" a szoftver.
Megjegyzés :
1.Funkciókat Mutatja az összes működési körülmények miatt magas javítási költségek, mint például :
Több mint sebesség, magas hőmérséklet, üzemanyag-fogyasztás, átviteli shift számít. Ezt biztosítják a figyelmet, hogy a változás üzemeltető.
2. "ET Trainer" már tartalmazza ET Programot. Ez lehetővé teszi a Felhasználók számára, hogy a vonat, gyakorlat segítségével ET, anélkül, hogy egy Kommunikációs adapter, vagy Elektronikus Vezérlő Modul (ECM).Ez egy ingyenes szolgáltatás az ET.
Kommunikációs Adapter Csomag III.
MACSKA Kommunikációs Adapter III.
A CD-t a meghajtóprogramok telepítése
USB-Kábel
J1939/J1708 Cabl
Szállítás :
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3-7 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség. Mindig kérjük, adja meg a képeket, a termék első, mint az RMA politika az idő, hogy megkapja a sérült termékek.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás :
Biztosítunk 1 12 hónapos ingyenes karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része kell, hogy legyen

Főbb jellemzők

Márka Név:
LARATH
Modell Száma:
MACSKA ET3
Leírás:
MACSKA ET3 Kommunikációs Adapter III.
Garancia:
1 éve
Szoftver Verzió:
2015a vagy 2016b